• Meny
  • Meny

Tsjekkiske jenter i Praha

Det kan være interessant med en oppdatering på hvordan jentene i Praha ser ut før du tar den endelige avgjørelsen om å kjøpe de flybillettene du har tenkt på. Jentene i Praha kan på mange måter sammenliknes med jenter i Krakow når det gjelder utseende, og er ene og alene grunn for at så mange velger å ta turen år etter år.

Utseende og personlighet

Av utseende så er det en overvekt av blonde jenter med blå øyne og med en høyde mellom 1.70-1.80. Det florerer også av vakre brunetter, men andelen jenter med rødt hår er relativt lav. Kroppsmessig vil du se for det meste slanke og veltrente kropper da de tsjekkiske jentene er opptatt av hvordan kroppen deres ser ut og klesstil. De tsjekkiske jentene er i gjennomsnitt et bryst-, midje- og hoftemål som er litt større enn hos de polske jentene, men mindre enn hos eksempelvis tyske jenter.

Hvilke utesteder i Praha bør du gå på?

Ønsker du deg til et utested der det kryr av lokale jenter burde du gå til eksempelvis Cross Club eller Club Nebe. Dette er steder der det henger masse vakre tsjekkiske jenter i alderen 18-35. Prøv gjerne også undergrunnsstedet U Sudu som er en omgjort vinkjeller med horder av lokale jenter.

Ser man litt kynisk på det så har du vel så god sjanse hos de andre turistene i Praha som hos de lokale jentene. Disse turistene er borte fra sine nettverk og hindringer hjemme og vil ofte i større grad si seg villig til et uforpliktende eventyr. Men man skal heller ikke undervurdere det spennende ”utlendingkortet” du kan spille på når det gjelder å møte tsjekkiske jenter. De som ikke er ute etter et langt forhold vil ofte finne denne egenskapen meget attraktiv.

Vanlige tsjekkiske jentenavn

Blant de mest populære tsjekkiske jentenavnene finner man navn som Anna, Ivana, Katarina, Marjeta, Stepanka og Vanda. Tsjekkiske foreldre pleier å holde på tradisjonene når de skal navngi sine barn og helt på topp troner navnet Tereza. Av de mest populære etternavnene ligger navn som Novák og Svoboda.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *