Billige og bra hoteller i Praha - mye for pengene | Prahatips
  • Meny
  • Meny

Billige hoteller i Praha

Med en reisetid på knappe to timer fra Gardermoen til Praha passer byen perfekt for en helgetur fra fredag til søndag eller langweekend fra torsdag til søndag.

Den tsjekkiske hovedstaden kan by på billig alkohol, gode utesteder, shopping og et bybilde som preges av barokk arkitektur. Med flybilletter ned i et par hundre kroner kan du faktisk tjene inn flybillettene dersom du kjøper med deg en helflaske sprit og en flaske vin på vei hjem.

Prisene på overnatting i Praha kan du få ned i 300-400 kroner per natt for et dobbeltrom. Vi har nedenfor tatt en titt på de billigste hotellene i Praha. Felles for de alle er at beliggenheten er så sentral som du kan få den.

Betlem Club Hotel

praha6

Betlem Club Hotel kan by på gratis frokost, renseri, safe og en trivelig betjening som gjerne hjelper deg med bestilling av billetter eller tips til attraksjoner og transport. Som gjest får du også tilgang til internett, telefonvekking og daglig rengjøring. Rommene er innredet i eldre, sjarmfull stil og hotellet har gangavstand til alt du trenger.

Se priser, ledige rom og flere bilder

Platan Pensjonat

Platan pension ligger praktisk til i sentrum av Praha med forbindelse til flyplassen og kun steinkast unna Palladium kjøpesenter og alle fasiliteter. Gjesterommene kan tilby takvifte, hårføner, kaffetrakter, safe og trådløst internett. Videre kan du nyte godt av gratis frokost med brød, mange typer pålegg, yoghurt og kaffe.

Se priser, ledige rom og flere bilder

Les også om overnatting i Praha og anbefalte hoteller i Praha.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *