Billige hostels, herberger og vandrerhjem i Praha | Prahatips
  • Meny
  • Meny

Rimelige herberger og vandrerhjem

Skal man reise til Praha trenger man et sted man kan overnatte, og oppbevare sine eiendeler mens man selv er ute og ser på alt det denne fantastiske byen har å by på.

Istedet for å leie seg inn på relativt kostbare hoteller hvor man kanskje betaler for en mengde tjenester man sannsynligvis ikke kommer til å benytte seg av, kan man isteden leie seg inn på et av byens mange hosteler.

Et hostel er som regel betraktelig rimeligere enn et hotell, men inneholder så også kun det mest elementære av tjenester man trenger for å være komfortabel. Gjerne kun en seng eller to på et enkelt værelse, eller en seng i en felles sovesal med låsbart skap tilgjengelig. Like ofte skal man dele dusj og toalett, og det er felles kjøkkenkrok til fri benyttelse.

Hostel Sklep

praha1

Et av disse hostelene er Hostel Sklep i sentrum av Praha, hvor man finner en blanding av både dobbeltrom med eget bad, og fellesrom med felles bad og kjøkken. Her er det også tv-stue og kort vei til kollektivtransport.

Et opphold her gir også rabatt på en nærliggende restaurant, og det er mulig å bestille frokost på selve hostelet.

Se priser, flere bilder og ledige rom

Hostel Dakura

dakura_praha

Hostel Dakura er et annet hostel med et noe annerledes tilbud. Selvfølgelig finner man de ordinære servicene som egne dobbeltrom med delt bad og toalett, kjøkkenfasiliteter, trådløst internett i fellesområdene og vaskerimuligheter, men Hostel Dakura har også limousine og luksusbilservice. Så selv om man bor rimelig, kan man ihvertfall ferdes rundt i byen med stil. Les gjerne om flere av Prahas øvrige overnattingsalternativer.

Se priser, flere bilder og ledige rom

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *