Gode og billige hostels og herberger i Praha | Prahatips
  • Meny
  • Meny

Tips til hostels og herberge

For å gjøre storbyturen så prisfornuftig som mulig så lønner det seg å se seg om etter billigere overnattingsalternativer.

Rimelige hotellrom er selvfølgelig en mulighet, men går du for et hostel vil du enkelt kunne kutte kostnadene til et par hundrelapper for natta. Greit nok, du må dele soverom med et flertall av ukjente mennesker, men ofte kan nettopp denne opplevelsen være med på å gjøre oppholdet til noe kulturelt og sosialt givende. La oss ta en titt på et par mulige alternativer du burde vurdere.

A&O Prag Metro Strizkov

praha3

Lokalisert et lite stykke nord-øst for sentrum finner vi alternativet A&O Prag Metro, et meget rimelig hostel med 10 minutters gange til t-bane og 5 minutter unna restauranter og barer. Hostelet bærer generelt preg av å være gammelt, og ligger ikke veldig sentralt i forhold til bysentrum, noe som gjenspeiler seg i prisen.

Om beliggenhet er noe du verdsetter så burde du muligens legge et par hundrelapper ekstra i overnattingen. Men for all del, frokosten er brukbar, rommene er greie og betjeningen hyggelig og serviceinnstilt. Hostelet ble totalrenovert i 2012, og innehar 275 rom, bar og spisealternativ.

Se priser, flere bilder og ledige rom

Hostel Dakura

praha2

Et noe mer sentralt alternativ er Hostel Dakora med sin beliggenhet på andre siden av Vltava-elven. I nærheten ligger også severdigheter som slottet, Karlsbroen og hjemmebanen til fotballaget Sparta Praha.

Ellers finner du spisesteder, barer og kollektivtransport i gangavstand. Alt i alt så er det slik at du får det du betaler for hos Hostel Dakura. Dusj- og toalettløsningen er delt med begrenset varmtvann, og bygningen og innredningen i seg selv virker å være gammel.

Se priser, flere bilder og ledige rom

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *