Shopping i Praha | Prahatips
  • Meny
  • Meny

Shopping i Praha

Store ting har skjedd når det gjelder Prahas shoppingarena de siste tiårene. Stadig utvikling og mer konkurranse har gjort at det å shoppe i Praha har blitt en mye mer tiltrekkende aktivitet. Bedre priser, større utvalg og bedre service har gjort sitt for å øke Prahas shoppingstandard.

Når du skal shoppe i Praha kan du nå velge blant et rikt utvalg kjøpesentre, handlegater, supermarkeder og individuelle butikker med særegent vareutvalg.

Tsjekkisk valuta

Som akseptert valuta kan man som regel kun benytte seg av tsjekkiske korunas. På enkelte hoteller og spisesteder tar de også betaling i Euro, men her er ofte ikke vekslingskursen spesielt bra.

1 tsjekkisk koruna består av 100 hellers (haléř) og tilsvarer omtrent 0.3 norske kroner.

Et godt utvalg av butikker venter deg langs Prahas handlegater:

handlegate-shopping-praha

Åpningstider:

Butikker utenfor bykjernen av Praha har som regel åpningstider fra 08.00 eller 09.00 – 18.00 eller 19.00. Butikkene har kortere åpningstider på lørdager og ofte stengt søndag. Store supermarkeder har gjerne søndagsåpent.

Butikker i sentrum har noe lenger åpningstider enn de utenfor sentrum. Store supermarkeder holder ofte åpent til 20.00 eller 22.00, og noen har til og med nattåpent.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *