Shoppingtips for Praha | Prahatips
  • Meny
  • Meny

Shoppingtips for Praha

Man reiser ikke til Praha uten å handle, og byen er full av gode steder man kan besøke for å gjøre nettopp dette. En av de beste handlegatene i Praha er Pařížská, hvor man finner mengder av butikker med merkevarer av alle slag. Et annet godt alternativ er Václavské Naměsti, men denne gaten inneholder hovedsaklig souvenirbutikker.

Er man villig til å reise en anelse utenfor sentrum av byen, ligger det et stort Fashion Outlet Center hvor man kan slå seg løs i ikke mindre enn 75 butikker som selger kjente merkevarer som Nike, Ecco, Mango, Tommy Hilfiger og mange flere.

Det gule marked

Praha har selvfølgelig også sin egen basar, og det man ikke kan finne her, finnes sannsynligvis ikke. Utvalget er enormt, og basaren besøkes av rundt 12 millioner mennesker i året. Alt fra kjøtt og grønsaker til elektronikk og bildeler tilbys, og kvaliteten på det aller meste er overraskende god.

Man bør imidlertid ikke forveksle det gule markedet med det nærliggende sorte markedet, hvor risikoen for å kjøpe enten tyvegods eller forfalskede merkevarer er stor.

Palladium kjøpesenter har alt mellom himmel og jord.

shoppingtips-praha-butikker-priser

Barnas by

Noen av Europas største forretninger for barneartikler ligger i Praha, et av dem er Detsky Dum som er et gigantisk supermarked ene og alene rettet mot barn i alle aldre. Her finnes man alt fra barnevogner og bilseter til leketøy og badekar.

I og med Praha er verdensberømt for sine marionetter og dukketeatre, finnes det selvfølgelig også flere forretninger som selger disse dukkene. Både som rimelige souvenirer, men også i topp profesjonelle utgaver til relativt høye priser.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *