Anbefalte restauranter og spisesteder i Praha | Prahatips
  • Meny
  • Meny

Anbefalte restauranter og spisesteder

I Praha er det en helt annen kultur rundt det å spise ute, og i motsetning til i Norge hvor man som oftest inviterer gjester hjem til middag, inviterer man i Praha dem med på restaurant. Hvilket har medført at det finnes et veldig godt utvalg av restauranter i alle prisklasser og varianter, og man kan trygt si det finnes noe for enhver smak i byen.

Dessuten er det svært rimelig, ihvertfall hvis man går litt utenfor de ordinære turistområdene hvor prisnivået ofte er satt kunstig høyt.

Gå dit de lokale går

anbefalt-restaurant-praha

Et av de stedene innbyggerne i Praha gjerne selv går til er U Pivrnce som ligger et knapt steinkast unna den gamle rådhusplassen. Spesielt kjelleren er å anbefale, men hele restauranten oser av historie og godt tjekkisk kjøkken.

U Rudolfina er et annet foretrukket sted blant lokalbefolkningen, og til tross for den relativt sentrale beliggenheten holder den et forholdsvis lavt prisnivå. Restauranten har flere lokaler, så selv om det ved første øyekast kan se fullt ut, er det ikke sikkert det er det.

Tsjekkisk cuisine

Ønsker man en litt mer eksklusiv opplevelse, er U Emy Destinnove et sted å ta med i vurderingen. Selv om denne restauranten regnes som forholdsvis dyr i Tsjekkisk målestokk, er den fortsatt rimelig i forhold til hva man er vant til hjemmefra.

Et annet alternativ er den italienske restauranten Giardino Enoteca con Cucina, som ikke bare er kjent for deres gode kjøkken, men de har også et eget brød som alene er verdt et besøk.

Tips: Les også om vår sak som dekker de mest ettertraktede restaurantene i Praha, med og uten Michelin-stjerne.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *