Kjøpesentre i Praha | Prahatips
  • Meny
  • Meny

Kjøpesentre i Praha

På midten av 1990-tallet kom de første kjøpesentrene til Praha. På denne tiden var de av mindre størrelse, mens de etter 2000-års skiftet økte i størrelse og vareutvalg og ble mer og mer likt de vestlige kjøpesentrene. Til den dag i dag har utviklingen fortsatt og det utvides stadig i både i antall kjøpesenter og butikker på hvert enkelt kjøpesenter.

Shopping på et av Prahas mange kjøpesentre er en populær aktivitet for både de innfødte og turister uansett hvilken tid på året det er. Likevel er det aller høyest aktivitet rundt juletider når julepresangene skal handles inn. Regnværsdager er en spesielt gunstig dag å bruke på kjøpesentrene når det likevel ikke er spesielt artig å besøke friluftsattraksjonene i Praha.

Prahas kjøpesentre kan by på et enormt utvalg butikker og varer:

kjopesentre-praha-butikker-shoppingsenter

Hvordan er åpningstidene?

Åpningstidene på Prahas kjøpesentre varierer, men stort sett ligger åpningstidene noe rundt følgende:
Mandag-fredag: 09.00 – 20.00
Lørdag: 09.00-19.00
Søndag: 10.00 – 19.00

Legg merke til at omtrent samtlige kjøpesentre i Praha har søndagsåpent til vanlig. Dette er en vesentlig forskjell på kjøpesentre i Praha kontra norske kjøpesentre. Se også oversikten over hva du bør kjøpe i Praha, samt mer om de kjente kjøpesentrene Metropole Zlicin og Myslbek.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *