Radotin-labyrinten - Tsjekkias største labyrint
  • Meny
  • Meny

Radotin-labyrinten – Tsjekkias største labyrint

Jeg husker selv tilbake til barndommen da jeg fascinert satt plantet foran TV-en. Barne-TV viste hovedpersoner som tålmodig prøvde å finne enden på labyrinten de befant seg inni. Hvordan i alle dager skulle de klare å komme seg ut av denne? Siden den gang har tankene gått i glemmeboken, men nå kan altså fantasi bli virkelighet.

Gjennom fire år har landskapsarkitekter tålmodig plantet og beskjært thuja-hekker med et fantasisk mål. De ønsket å lage Tsjekkias største naturlige labyrint, og jammen har de lykkes! Dette er faktisk så kult at jeg kjenner det kribler i kroppen allerede. Dette måå prøves!

Området i sin helhet:

radotin-labyrint-areal-praha

Fordelt på 950 meter med stier, 850 trær (alle 230 cm høye) og 1900 kvm areal ligger alt til rette for en uforglemmelig opplevelse. Passer for personer i alle aldre, men drar du med barna til Praha vil dette naturligvis være en spennende opplevelse for dem.

Labyrinten ligger i kommunen Radotin, ca. 15 kilometer sør for sentrumskjernen av Praha. Foruten taxi og bil generelt kan du også bruke trikk + buss, eller tog. Du vil da bruke i underkant av én time, noe avhengig av hvor i Praha du kjører fra. Jeg ville brukt Google Maps for å beregne en passende reiserute.

Kart over Radotin-labyrinten:

Inngangspriser:

Voksne: 18 kr
Barn: 14 kr
Familie (inntil 2 voksne og 2 barn): 40 kr

Åpningstider:

Labyrinten holder åpent i sesongen mars til september med varierende åpningstider fra dag til dag. For komplette åpningstider kan du sjekke nettsidene deres her.

Adresse:

Bludiště Radotín
K Lázním 931/8, 153 00 Radotín, Tsjekkia

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *