De beste utestedene i Praha | Prahatips
  • Meny
  • Meny

De beste utestedene i Praha

Har du først kommet deg til Praha vil du gå glipp av noe dersom du ikke sier ja til det utelivet har å tilby deg. Enten du er ute etter rolige puber, avslappende barer eller diskotek som vil slå pusten ut av deg finner du alt i Praha. Byen er heller ikke kjent med tidlige stengetider så her kan du feste til folk drar på jobb om morgenen!

En annen fordel med Praha er de ekstremt rimelige taxikostnadene. Dersom et utested ikke skulle svare til din forventning kan du rett og slett ta taxi til et annet som i verste fall vil ligge i motsatt side av sentrum. Taxituren vil likevel ikke koste deg mer enn 20-30 kroner. Utesteder i Praha har en veldig liberal politikk for mennesker som ønsker å røyke inne. Enda en fordel for dere som røyker eller liker å ta en røyk sammen med ølen.

Beste utestedene i Praha

Dersom ville netter, hett og vakkert klientell og masse god stemning er noe du setter høyt burde du besøke stedet med navn Duplex. Med beliggenhet på toppen av en høy bygning nyter du godt av Prahas beste DJ-er med en av Prahas råeste takterasser. Ikke sjelden kan du dessuten se kjendiser og modeller blant utestedets besøkende. Vær dog forberedt på en tidvis strikt inngangskodeks.

Om du virkelig er seriøs med å sjekke ut Prahas utesteder MÅ du sjekke ut Karlovy Lázně. Dette er den største nattklubben i Sentral-Europa og består av intet mindre enn fem etasjer! Nattklubben ligger plassert like ved Karlsbroen, en av Prahas store attraksjoner. På Karlovy Lázně er du garanter musikk du liker siden de spiller ulik musikk i alle etasjer og ekstremt vakre gjester.

Alltid høy stemning på Prahas villeste utesteder!

praha-utesteder-beste-anbefalte

Avslutningsvis fortjener virkelig M1 Lounge en plass blant de beste utestedene i Praha. Stedet er kjent for enestående belysning og et ungt og spennende klientell. M1 Lounge er definitivt et populært utested som hver kveld kan få store køer om du kommer altfor sent på kvelden så her lønner det seg å være tidlig ute, samt kle deg i noe annet enn sportsklær. Unngå også caps da dette ikke blir tatt godt imot hos dørvaktene. Stedet er åpent hver dag med stengetid kl 05.00 i helgene og 03.00 de øvrige dagene.

Om du er ute etter strippeklubber i Praha sies det at Hot Peppers, K5Relax og Darling stiller høyt i denne klassen.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *