Anbefalte nattklubber og diskoteker i Praha | Prahatips
  • Meny
  • Meny

Anbefalte nattklubber og diskoteker

Dersom du er ute etter å feste hele natta, eller bare slappe av med noen øl til seint på natt, er Praha byen for deg. Det er mange gode nattklubber, barer og diskoteker i Praha, og her kan man kose seg helt til solen står opp neste dag!

Duplex og Lavka Bar & Club

En av de kuleste nattklubbene i Praha er Duplex Restaurant & Club. Ikke la navnet skremme deg, for det er en restaurant på dagtid, men når klokken blir 10 på kvelden snus det opp ned. Da blir nemlig restauranten forvandlet til Prahas mest eksklusive og beste nattklubb, med heftige lysshow og gode DJ-er. Her kommer det jevnlig kjendiser, men det er likevel åpent for vanlige folk. Drinkene er ikke de billigste, men i forhold til hva vi er vant til fra Norge er de veldig overkommelige. Musikken går stort sett i house, hardstyle og techno. Er du ute etter rock og rolig musikk må du finne deg en annen plass.

Feststemte mennesker samles ofte på “U zlatého tygra” (norsk: Den gyldne tiger):

nattklubber-diskotek-praha

Lavka Bar & Club er et annet godt valg for deg som vil feste, og her er det mye liv om natta. Det spesielle med denne nattklubben er at det er en vanlig bar om ettermiddagen og kvelden, men blir til en fullverdig nattklubb når klokka er over midnatt. Her kan man altså slappe av med noen øl sammen med venner om kvelden, og deretter feste hardt etterpå, uten å måtte dra fra sted til sted! Det er kun snakk om småpenger i inngangspenger, og det er heller ingen kleskode. Dermed er det et perfekt valg for «folk flest» som bare vil kose seg ute på byen.

Gigantisk nattklubb med fem etasjer

En annen nattklubb som er verdt å få med seg er Karlovy Lazne. Her betaler man kun inngangspenger én gang, hvor du så får tilgang til fem forskjellige nattklubber i fem forskjellige etasjer. Hver etasje spiller nemlig sin helt egen musikkstil, så her finnes det noe for alle. Om du liker diskomusikk fra 70-tallet eller roligere musikk er dette plassen, da det finnes egne etasjer for disse sjangerne. Nattklubben er faktisk en av de aller største i hele Sentral-Europa, og det er alltid godt med folk der. Det er ofte lange køer for å komme inn på Karlovy Lazne, derfor kan ofte være lurt å komme dit tidlig.

Om du vil feste sammen med tsjekkere er Zlaty Strom Bar & Music Club et godt valg. Denne ligger i underetasjen av hotellet med samme navn, og er populær både blant tsjekkere og turister. Selve nattklubben er delt inn i flere deler, og her har du både en avslappende del hvor du kan kose deg med venner, en del hvor du kan feste og danse, og en del som er forbeholdt dem som vil se strippere. Det høres kanskje litt merkelig ut for mange, men resten av klubben er faktisk skikkelig fin, moderne og er et godt valg for deg som vil kose deg ute på byen. Les forøvrig mer om priser på alkohol i Praha.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *