Strippeklubber i Praha | Prahatips
  • Meny
  • Meny

Strippeklubber i Praha

Intet galt med Prahas attraksjoner og museer, men enkelte ganger kjenner gutta driven til å dra på strippeklubb, eller gentleman’s club som de gjerne omtales som. Da er det godt å vite at Praha har utvalg så det holder. Så er det heller ingen demper på stemningen at Praha er kjent for eksepsjonelt flotte damer med høy klasse, vakre ansiktstrekk og veldreide kropper.

Bare innenfor området Praha 1, som går som sentrumsområdet, vil du finne et flertall av strippeklubber. Da spesielt distriktet rundt Wenzelsplassen der de legendariske klubbene Darling Cabaret, Goldfingers og Hot Peppers holder til.

Hot Peppers holder til i samme bygård som Duplex, et av Prahas beste utesteder. Forøvrig blir ofte sidegatene til Wenzelsplassen omtalt som Prahas Red Light District. Goldfingers holder rollen som en av Prahas best renommerte strippeklubber, med sin lange fartstid.

Området Praha 2 sør for sentrumskjernen kan skilte med strippeklubber med et jevnt over lavere prisnivå, da mye på grunn av sin mindre sentrale beliggenhet. En positiv faktor med disse klubbene er at antall turister er betydelig lavere representert. Her ligger eksempelvis Neon og Ariadne (som også kan by på private rom og SM-show).

Saken fortsetter under bildet.

klubb-praha-uteliv

For damene:
Prahas dristige nattscene er selvfølgelig ikke bare for herrene! Også damene kan nyte godt av selskap av veltrente, mannlige strippere og god stemning. Hva med champagne, vin, limo og selskap av en hunky stripper?

Redd for å ikke finne klubbene? Fortvil ikke. Føler du deg retningsløs vil du garantert bli geleidet i riktig retning av innkasterne. Praha er et godt valg om kameratgjengen ønsker et utdrikningslag de sjelden vil glemme. Hva med privat luksusbåt som kjører langs Moldau-elven med alkohol, strippere og tonnevis med moro?

Strippeklubbene i Prahas priser (omtrentlige):

Inngang: 50-100 kr
Øl: 25-30 kr
Lapdance ved bordet: 300 kr
Lapdance privat: 400 kr

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *