Gratis reiseforsikring til Praha | Prahatips
  • Meny
  • Meny

Gratis reiseforsikring til Praha

Med øl til 10-15 kroner halvliteren og attraksjoner som Karlsbroen og Wallensteinspalasset finnes det ingen unnskyldning for å ikke ta seg en helgetur til Praha. For rundt tusenlappen får du kommet deg tur/retur Praha inkludert overnatting for en helg. Betaler du over halvparten av transportkostnadene med et kredittkort får du i tillegg gratis reiseforsikring. Da forutsatt at du betaler tilbake pengene innen den rentefrie perioden. Denne perioden er oftest satt til 45 dager.

Reiseforsikringen gjelder som regel også for din samboer/ektefelle og dine barn (innenfor en viss alder satt av utstederen av kredittkortet), eller tre medreisende. Forutsetningen for at reiseforsikringen skal dekke disse personene er at du også betaler over 50 % av deres transportkostnader med kredittkortet. Ved å handle reisen med kredittkortet er du også dekket av kredittkjøpsloven.

Mange drømmer om å reise til Praha. Bildet under er fra det flotte Wallensteinpalasset.

gratis-reiseforsikring-reise-tips-praha

Vanligvis dekker reiseforsikringen følgende:

– Tap av reisegods
– Forsinket bagasje
– Reisesyke
– Ran
– Hjem transport
– Avbrutt reise
– Naturuhell
– Ulykke
– Død
– Erstatningsansvar på reise
– Avbestilling av bestilt reise

Et av kredittkortene med reiseforsikring er Remember Card som i tillegg til reiseforsikring, også gir salgspriser på klær og elektronikk, samt 150.000 i kreditt.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *