Båttur langs elven Vltava | Praha | Prahatips
  • Meny
  • Meny

Båttur langs elven Vltava

Skal du virkelig oppleve det historiske og vakre Praha bør du benytte deg av en av elvebåtene langs elvebredden. Dette er en unik sjanse for å få med seg alle de kjente attraksjonene, broene og det historiske sentrum. På bare en behagelig time kan båtene ta deg fra de mer folkerike områdene i sentrum til de roligere og avslappende utkantområdene i Praha.

Blant alternativene båtene kan tilby er det populære nattcruiset. Dette varer som regel i 3-4 timer og inkluderer middag samt guiding under turen.

Cruise midt på dagen

Ønsker du en noe tidligere avgang så er et ettermiddagscruise perfekt, også her med inkludert middag og guide. Du kan også velge lunsjavgangen som tar ca 2-3 timer. Uansett hvilket alternativ du velger så gir det deg en utmerket mulighet til å ta del i Prahas elvebredder, se attraksjoner som Karlsbroen, og elven Vltava (mange kaller også elven for Moldau).

Stadig flere opplever Praha til vanns:

elv-elvecruise-vltava-praha

På menyen står for det meste tsjekkiske spesialiteter og en velsmakende aperitiff.

For å ta del i disse båtturene møter du opp på Old Town Square (Staroměstské náměstí) som ligger i sentrum av Praha. Dette stedet ligger fem minutter unna t-banestasjonen Staroměstská.

Se oversikten over annet du kan gjøre i Praha.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *